Fout
 • "Couldn't resolve host 'query.yahooapis.com'" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Saint-Nizier-sur-Arroux" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Couldn't resolve host 'query.yahooapis.com'" in module "mod_sp_weather"

  "Couldn't resolve host 'query.yahooapis.com'" in module "mod_sp_weather"

  "Couldn't resolve host 'query.yahooapis.com'" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Restaurant

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

 

Auberge Fleurie kookt ook door de week voor grotere groepen gasten

Regelmatig ontvangen wij offerte aanvragen van groepen gasten die (vaak) tussen de middag bij Auberge Fleurie willen eten. Wij vinden dit heel erg leuk om te doen omdat wij graag een menu of diner op maat maken en voor meerdere gasten tegelijk is vaak ook zeer gezellig.  Op basis van uw wensen kunnen we allerlei menu´s en diners naar wens op maat verzorgen. Ook kunnen we vaste prijsafspraken met u maken zodat u financieel weet waar u aan toe bent.

Bourgondisch genieten in Auberge Fleurie:

Regelmatig verzorgen we menu's, bestaande uit 3 (€ 19,50) of 4 gangen (€ 22.50,-). Een voorbeeld:

Alle menu's zijn vers en huisgemaakt voor een schappelijke prijs. Alle prijzen zijn exclusief eventuele koffie/thee en drank. Uiteraard beschikken we over passende wijnen bij de gerechten. Reserveren vooraf is noodzakelijk!

Regelmatig organisereren wij soirees voor de inwoners van ons dorp en de directe omgeving. Zo hadden we een soiree met Choucroute(Franse zuurkool), Coq au Vin en Tartiflette. Ook u bent van harte welkom om op een van deze avonden aan te schuiven met onze Franse (dorps)gasten!

 

Restaurant Auberge Fleurie in het kort:

- Ontvangst in onze bar voor een aperitiefje;
- Lekker eten en drinken, vers en smaakvol;
- Verse, onbespoten groente zoveel mogelijk uit eigen tuin;
- Ruime restaurantzaal met grote kinderspeelhoek;
- Ruime parkeergelegenheid voor de deur;
- 25 kilometer onder Autun;
- 8 kilometer van Etang sur Arroux;
- 10 kilometer van Toulon sur Arroux;
- Te combineren met overnachtingen;
- Mogelijkheid voor het meenemen van gerechten;
- Betaalbaar! Vanaf slechts € 19,50 per menu

Openingstijden Café en Restaurant:(in de winter 's avonds meestal gesloten, uitgezonderd reserveringen)

maandag        : 10h00 - 12.00/ 19h00 - 22h00
dinsdag          : 10h00 - 12h00
woensdag      : gesloten
donderdag     : 10h00 - 12h00/ 19h00 - 22h00
vrijdag           : 10h00 - 12h00
zaterdag        : 10h00 - 12h00/ 19h00 - 22h00
zondag          : 07h30 - 12h00/ 19h00 - 22h00

Iedereen kan gebruik maken van ons "depot de pain" op zondag. Zaterdag vóór 16.00 uur  uw bestelling doorgeven, per telefoon of e-mail.

Sommige maaltijden kunt u ook meenemen/afhalen.
- Ook kunt u bij ons als groep "racletten", dat kan met kaas, maar ook met vlees. 
- Heeft u andere vragen of ideëen, belt u ons dan gerust : 03-85.54.28.54

 Auberge Fleurie verzorgt:
- Ontbijt;
- Plat du jour/lunchpakket, sandwiches en een menu du jour;
- Vier-uurtje;
- Verrassingsmenu du soir;
- Meenemen van gerechten;
- Depot de pain.

Ontbijt/brood/koffie

We verzorgen het ontbijt (Europees en ook geschikt voor fietsers) tussen 08.00 en 09.30 uur. Op afspraak kunnen we voor u andere tijdstippen organiseren. U heeft bij het ontbijt o.a. keus uit diverse soorten vers (stok)brood, fruitsap, yoghurt, vleeswaren, kaas, jam en honing. Enkele malen per week serveren wij als extraatje, of vers fruit, of een croissantje of een gekookt ei.

In de zomermaanden kunt u op bestelling (een dag vooraf) brood bij ons halen (depot de pain).

Uiteraard staat er altijd verse koffie klaar, wij serveren een Franse expresso van verse bonen (heerlijk), maar uiteraard ook een lekkere cappucino. Onze koffie is altijd vers omdat we de bonen malen op het moment dat u uw bestelling doet.

Salades en sandwiches

In de zomer kunt u bij ons heerlijke zomerse salades eten en indien gewenst sandwiches afhalen. Ook tussen de middag serveren wij graag een passend drankje bij uw maaltijd/lunch.

Lunchpakket voor gasten

Gasten van onze chambre d'hôtes kunnen, als zij er op uit trekken, een lunchpakket mee nemen. Dat bestaat uit drinken, vers fruit en brood dat u tijdens het ontbijt zelf kunt beleggen. Dat is ook handig op een dag dat u gaat reizen. Op verzoek serveren wij een lunch in ons restaurant, café of op het terras.. Of u gebruik wilt maken van een lunchpakket of een lunch in de Auberge kunt u elke dag of bij boeking aangeven.

Verrassingsmenu

'S avonds serveren we ons (verrassings)menu. En zoals de naam al zegt blijft dat een verrassing. Ons verrassingsmenu bestaat uit drie gangen,

Vanaf 19.00 uur een menu voor gasten van ons chambre d' hotes 

Voor gasten van ons chambre d' hotes maken we meestal een driegangen verrassingsmenu. We maken bij voorkeur gebruik vn seizoensgroenten en streekproducten waarbij we alles zo vers mogelijk bereiden. Gasten kunnen dagelijks aangeven of ze willen mee-eten met dit streekmenu. U kunt ,of gezamenlijk eten aan een grote eettafel, of intiem met zijn tweeën of met het hele gezin aan een eigen tafeltje. Het drie gangen verrassingsmenu wordt geserveerd rond 19.00 uur. In overleg houden wij rekening met een tijdstip voor (jonge) kinderen en eventuele vegetarische, of andere wensen (deze moet u altijd vooraf en op tijd aangeven). Het driegangen verrassingsmenu kost € 19,50 en voor kinderen (jonger dan 10 jaar) hanteren we een gereduceerd tarief en dat komt uit op € 9,50.

Meenemen van gerechten

Steeds vaker vragen gasten naar het meenemen van gerechten zoals frietjes, broodjes, croque monsieur etc. Wij spelen daar graag op in en beschikken over speciale verpakkingen om gerechten mee te kunnen nemen.

Kinderen

In overleg kunnen wij het menu voor uw kinderen aanpassen (kindermenu), ook qua tijd kunnen we dit met u afstemmen. We beschikken ook over enkele kinderstoelen voor de allerjongsten in ons restaurant. Ook presenteren we komend seizoen heerlijke gegrilde hamburgers.

Een speelhoek voor kinderen

Wij hebben speciaal voor jonge, maar ook voor de iets oudere kinderen, een speelhoek ingericht in onze restaurantzaal. Die speelhoek is gesitueerd achterin de restaurantzaal.  We merken dat we hiermee in een behoefte voorzien voor kinderen. We realiseren ons wel dat dit niet voor iedere doelgroep ideaal is. Daarom vermelden we dit ook zo duidelijk mogelijk op onze site.

Wijn uit de Bourgogne

Bij een heerlijk diner hoort een lekkere wijn. Wij vinden het leuk om onze gasten kennis te laten maken met mooie Bourgondische wijnen. Wij hebben voor u een aantal mooie wijnen ingekocht en die presenteren wij in grofweg drie categoriën, een huiswijn, een AOC of een appellation contrôle. Uiteraard hebben wij ook een (Bourgondische) tafelwijn.

Voor grotere groepen kunnen op reservering afspraken gemaakt worden buiten de openingstijden om

Steeds vaker krijgen we aanvragen voor het verzorgen van diners voor grotere groepen. We gaan graag met u om tafel zitten om uw wensen te inventariseren. Op verzoek maken we een voorstel met verschillende mogelijkheden en houden daarbij rekening met uw budget en specifieke wensen. Ook kunnen we hierbij een voorstel doen inclusief een drankarrangemen(je).

We verzoeken u wel tijdig te reserveren zodat we een en ander tijdig voor u kunnen organiseren. 

Onze Kamers

Luxe (familie) ...
Luxe (familie) ...
Bedden luxe kam...
Douche/toilet l...
Douce luxe kame...
Luxe kamer 2